Читај ми!

Мијаиловић потврдио - Бахар повлачи тужбу против Звезде

Фудбалски клуб Црвена звезда и бивши тренер Израелац Барак Бахар склопили су договор о исплати преосталих зарада, јављају израелски медији.

На састанку са Бахаром, који је Љутице Богдана напустио у децембру, договорене су рате за исплату преосталих зарада, пише магазин "One".

Бахар неће добити пун износ од 1,2 милиона евра по години, а Звезда ће уштедети и додатних 1.5 милиона евра, колико би износили трошкови.

Изузев тога, Барак Бахар је одустао и од првобитне жеље да тужи Звезду у Фифу за душевни бол и "незаконито" отпуштање.

Такође, његови бивши сарадници Гај Сарфати и Гај Вајзингер требало би да добију по 150.000 евра.

Након што је са израелским стручњаком постигнут договор о исплати дуговања којим је клуб уштедео милион и по евра председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић се посебно захвалио Бараку Бахару.

“Захваљујем се бившем тренеру нашег клуба Бараку Бахару на коректном односу, разумевању, као и сарадњи.“, изјавио је Светозар Мијаиловић.

Председник клуба се осврнуо на досадашњу сарадњу са Бахаром и истакао да је она била изузетно успешна.

"Током боравка у Црвеној звезди је фудбалском свету представио нашу талентовану децу, која су добила прилику да се докажу на српској и европској сцени. Мијатовић и Недељковић су били стандардни првотимци, током мандата Барака Бахара, а њихов квалитет и потенцијал су препознали велики клубови. Такође и овом приликом се захваљујемо бившем шефу стручног штаба на довођењу Омрија Глазера и Шерифа Ндиајеа, на чијим трансферима такође очекујемо велику зараду. Управо поменути играчи су били изричите жеље Барака Бахара, коме желимо пуно среће у наставку каријере", истакао је Мијаиловић.

четвртак, 16. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара