Читај ми!

Букари: Најбољи смо кад је најпотребније, идемо храбро ка новој дуплој круни

Фудбалер Црвене звезде Осман Букари рекао је после две везане победе у "вечитим дербијима" да је екипа била најбоља кад је то било најпотребније и да сад сви заједно храбро иду ка новој дуплој круни.

Осман Букари је истакао одличну форму тима и да верује како ће их то водити до дупле круне.

"Изузетно сам задовољан резултатима у претходном периоду. Веома је тешко победити истог противника у само четири дана, а још када се ради о највећем ривалу, онда је то додатно отежавајућа околност. Одиграли смо два одлична меча и тријумфовали на оба дуела. Показали смо да смо најбољи кад је то најпотребније, као и да храбро идемо ка новој дуплој круни", рекао је Букари за клупски сајт.

За Звезду, како додаје, нема одмора у завршници сезоне и истакао квалитете будућих супарника.

"Већ у недељу нас очекује меч са Војводином, са којом ћемо се састати и у завршници Купа Србије. Управо чињеница да се налазе у финалу говори да је реч о сјајној екипи, која има квалитетне појединце. Подигли су се у претходном периоду и сад бележе одличне резултате. Очекујем занимљиву утакмицу", истакао је Букари.

Сигуран је репрезентативац Гане у велику подршку звездаша на стадиону "Карађорђе".

"Најлепше је играти на "Маракани", али је олакшавајућа околност код гостовања то што знамо да ћемо увек имати подршку наших навијача. Сигуран сам да ће тако бити и у недељу. Звездаши ће имати прилику да уживају у атрактивном фудбалу. Верујем да ће бити и леп дан, те да неће пропустити прилику да нас подрже и на гостујућем терену. Потрудићемо се да их обрадујемо новим головима, као и да се за још један корак приближимо освајању првенства", закључио је Букари.

уторак, 07. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара