Читај ми!

Марковић: Да наставимо низ без пораза од Црвене звезде

Капитен фудбалера Партизана Светозар Марковић рекао је пред 173. "вечити дерби" да ће обе екипе имати велики мотив да победе, и истакао да његова екипа жели да настави низ без пораза од Црвене звезде ове сезоне.

Утакмица првог кола плеј-офа игра се у суботу од 18 часова на стадиону "Рајко Митић". Партизан је у децембру код куће победио резултатом 2:1, а почетком марта на "Маракани" је било 2:2.

"Имамо огроман мотив да победимо, али га имају и они, јер нас нису добили ниједном ове сезоне. Дерби је увек велики мотив, буди жељу да се покажете у најбољем светлу и да победите. На нама је да се максимално спремимо за утакмицу, да будемо фокусирани, да дамо све од себе. И да наставимо низ ове сезоне без пораза од Црвене звезде", рекао је Марковић на конференцији за медије.

Партизан после прошлонедељног пораза од Чукаричког у дерби улази са седам бодова мање од шестоструког узастопног шампиона Србије.

"Није леп осећај изгубити меч пред дерби. Причали смо неколико дана о утакмици са Чукаричким, покушавамо кроз тренинг и разговор да исправимо шта није било како треба. Надам се да ћемо сутра изгледати онако како би требало", додао је Марковић.

На претходном гостовању на "Маракани" (2:2) Партизан је оба гола примио после прекида, а још неколико шанси је Звезда створила на исти начин.

"Ми смо после тог дербија причали о свим ситуацијама. Имали смо играча мање неких 25 минута, тако да смо се у том периоду доста повукли и стога су они имали доста корнера. Мислим да ће сутра бити другачија утакмица", закључио је Марковић.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво