Терзић: Звездина мера је Лига Европе, али народ жели Лигу шампиона

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић рекао је да клуб припада народу, а да народ жели да она игра Лигу шампиона и додао да екипа има феноменалне услове за рад на Кипру

Терзић види Звезду на лето и наредне сезоне, у Лиги шампиона или Лиге Европе.

"Вероватно је нека права мера Црвене звезде је Лига Европе. Међутим, друга ствар је што су дупло већи приходи од Лиге шампиона. Трећа ствар, Звезда је ове јесени показала да може да игра равноправно против свих клубова" рекао је Терзић. 

По његовом мишљењу, "сплетом несрећних околности освојен је само бод" у групи са Манчестер ситијем, Лајпцигом и Јанг бојсом.

"Ми смо играли равноправно против Манчестер Ситија, Лајпцига, да не говорим о Јанг бојсу. Мислим да је Црвена звезда својим играма у елити заслужила више. Показали смо да као клуб растемо, да можемо да се сударимо са свим клубовима из Лиге шампиона, чим смо се сударили са најбољим у овом тренутку на планети - Манчестер ситијем. Црвена звезда припада народу, а народ има жељу да Звезда буде на највећој сцени. Ми немамо право да одузмемо народу право да на "Маракани" играју најбољи Европи из најјачег такмичења", додао је Терзић.

Истакао је да је одушевљен условима за рад у Пафосу, да ће игра тима бити много боља када се врате Александар Катаи, Мирко Иванић, Милан Родић, Коста Недељковић и пет репрезентативаца, и да је Владан Милојевић већ озбиљно затегао игру црвено-белих.

"Хендикеп је кад немате петорицу репрезентативаца, плус четворицу наших играча. Милојевић није имао прилику да уиграва најбољи састав. Међутим, сви остали играчи су добро радили, надам се да ће сви остали фудбалери са репрезентативних окупљања вратити здрави и физички спремни јер долазе из такмичарског ритма и да ће се брзо уклопити у захтеве Владана Милојевића", закључио је Терзић.

 

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара