Читај ми!

Бенземина "лабудова песма" - гол на опроштају од Реала, публика га испратила овацијама

Фудбалери Реал Мадрида ремизирали су са Атлетик Билбаом 1:1 у последњем 39. колу Ла Лиге. Меч је имао сентименталан значај пошто је Карим Бензема последњи пут одиграо утакмицу за "краљевски клуб".

Барселона је сигурно дошла до титуле у Примери, Реал је другопласирани и "краљевском клубу" следи сређивање буџета и екипе. Као последица тога је одлазак легенде клуба Карима Бенземе у саудијски Ал Итихад.

Бензема се адекватно опростио поготком из једанаестерца у 72. минуту за 1:1, гости из Билбаа су претходно повели Оихана Сансета у 49. минуту.

Бензема је два минута по постизању гола је замењен, а овацијама је испраћен од стране навијача Реала. Француз напушта Реал после 14 година проведених у дресу мадридског клуба.

Реал је сезону завршио на другом месту на табели са 78 бодова, док је Атлетико трећи са 77. Барселона је прва са 88 бодова уз меч мање.

Мајорка је победила Рајо Ваљекано 3:0, док је Осасуна на свом терену надиграла Ђирону 2:1. Реал Сосиједад је на свом терену савладало Севиљу 2:1, док су Виљареал и Атлетико одиграли 2:2. 

среда, 22. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара