Читај ми!

ФСС: Колубари одузето девет бодова због намештања, Младост ГАТ и Спартак новчано санкционисани

Фудбалски савезСрбије због намештаљки казнио Колубару одузимањем девет бодова, Спартак и Младост ГАТ кажњени новчано са по три милиона динара

Колубара је била десета на табели плеј-офа СЛС са 38 бодова. Одузимањем девет бодова Колубара се налази на последњем месту са 29 бодова, док новосадска Младост има 30. Ова два клуба ће без обзира на резултате у последњем колу плеј-аута играти наредне сезоне у Првој лиги Србије, пошто Радник и Јавор имају по 34 поена.

"На данас одржаној  седници Дисциплинске комисије одлучивало се о пријавама од стране надлежних органа УЕФА против Колубаре Лазаревац, Спартака из Суботице, Младости из Новог Сада и РФК Нови Сад, клубова који су својим чињењем или нечињењем угрозили и повредили интегритет фудбалских утакмица и такмичења Супер и Прве лиге", наводи се у саопштењу после седнице Дисциплинске комисије ФСС.

У саопштењу се наводи да су казне уследиле због утакмица Младост - Колубара, Колубара - Спартак и РФК Нови Сад - Раднички НБ. Дисциплинска комисија ФСС је Колубари одузела девет бодова, док су Спартак и Младост кажњени са по три милиона динара.

"За утакмицу  РФК Нови Сад - Раднички НБ обуставља се поступак због недостатка доказа", наводи се у саопштењу ФСС.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара