Читај ми!

На вечери код

12 нових такмичара спремно је за својеврсни кулинарски окршај који их очекује у новој сезони серијала На вечери код...

Талентовани и хумани уметници, као и до сада, подељени у тимове Бибер и Со бориће се да својим екипама обезбеде што боље оцене и на прави начин угосте своје супарнике. Управо од оцена гостујуће шесторке, зависи који ће тим на крају славити и као победник, награду - чек на милион динара уручити Нурдору тј. Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака са седиштем у Београду.

За тим Бибер ће у новој сезони кувати певачице Ана Бебић и Марина Тадић, глумице Љубинка Кларић и Нада Мацанковић, певач Стефан Здравковић и музичар Ненад Златановић.

Екипу Со представљаће трубачица Данијела Веселиновић, глумице Христина Поповић и Ивана Николић, те њихове колеге Иван Заблаћански и Жарко Степанов, као и Ренато Хенц, певач.

Сви они ће се представити у сасвим новом светлу а о њима ће бројне детаље открити и њихови пријатељи, као и чланови породице. Видећемо како се сви они сналазе како на пијаци, тако и у кухињи, те како се понашају када им у госте дођу пријатељи, али у овом случају и супарници.

Оно што је сигурно је да нас очекује још једна узбудљива, забавна и врло весела сезона у којој ће бити много тога за препричавање.

Нова сезона серијала На вечери код, у старом, добро познатом термину, понедељком од 22ч на првом програму РТС -а.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво