Од 20. јануара на РТС 1, нова емисија - "Весело вече"

Славица, Ками, Јоца и Мома позивају вас да од 20. јануара, суботом увече на Првом - пратите несвакидашњи забавни програм, који припремају само за вас - уз много љубави и труда.

Поводом 100 година трајања и успеха Радио Београда, у продукцији Радио-телевизије Србије креиран је нови играни ТВ формат Забавног програма, посвећен богатој историји најстаријег електронског медија на Балкану и најлепшој народној музици.

"Весело вече" отвара врата редакције у којој марљиво битишу "мали људи из Радија": добра вила колектива - секретарица Славица (лик тумачи глумица Анђела Јовановић), надахнути спикер - Јоца (глумац Зоран Пајић), "„ходајућа енциклопедија" - Ками (новинар и уредник у РБ 1, Ненад Камиџорац) и "глас младе генерације" - тон мајстор Мома (лик тумачи Семир Гицић, глумац и стендап комичар).

Императиви овог малог, сложног колектива су квалитет прогама и присан однос са аудиторијумом, који може рачунати и на испуњавање музичких жеља. У намерама да свако од њих допринесе тим циљевима - догађају им се и многе необичне, смешне и несвакидашње ситуације...

Свако издање емисије "Весело вече", употпуниће и највеће звезде наше музичке сцене, које откривају мало познате податке о својим уметничким почецима, као и о утицају Радио Београда на њихове професионалне успехе и каријере. У првим издањима емисије, говориће (и певати): Ана Бекута, Лепа Лукић, Снежана Ђуришић, Душица и Недељко Билкић, Нада Топчагић, Радиша Урошевић, Неда Украден, Драгица Радосављевић Цакана, Драган Којић Кеба...

Сценариста Самир Гицић потрудио се да осмисли и скечеве, у којима учествују чланови ове радијске редакције и њихови музички гости, а све са циљем да се и на тај начин подсетимо значајних догађаја и занимљивости из историје музике ових простора као и важних момената стогодишњег развоја, успеха и трајања Радио Београда.

Од 20. јануара, суботом увече на Првом програму - развеселите се и забавите, уз нову емисију Радио-телевизије Србије коју ћете заволети - "Весело вече"!

Музички уредници: Јована Дукић и Душан Шуклетовић

Сценограф: Мирјана Адрејевић

Костимограф: Александра Александрић

Редитељ: Петар Станојловић

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво