Теја Дора одушевила и публику у Барселони

Представница Србије, Теја Дора је у Мадриду отворила своју концертну турнеју, где је први пут пред евровизијском публиком извела песму „Рамонда“, која је већ освојила њихова срца. У наставку турнеје уследио је наступ у Барселони.

Након Мадрида у оквиру Евровизијске промо турнеје, представница Србије на овогодишњој „Песми Евровизије“, Теја Дора, овог викенда наступила је и у Барселони. За посетиоце у дворани „Сант Ђорди“ имала је и мало изненађење, с обзиром на то да је отпевала и песму којом се прославила, Џанум.

Једнак утисак као и публика имали су и остали такмичари који су за нашу овогодишњу представницу на „Евровизији“ имали само речи хвале.

„Мислим да је Теја апсолутно фантастична и да има праву химну од песме. Такође ми се допада и њен стил“, каже Аико, представница Чешке.

„Свиђа ми се њена песма. Има јако добар вајб и чини ми се да има јако добру душу“, истиче Слиман,представник Француске.

Своје задовољство публиком није крила ни Теја Дора која је истакла да се радује и последњем наступу пре званичног почетка овогодишњег „Евросонга“.

„Баш је страва публика. Мало више људи је било него у Мадриду, а и већи је простор. Тако да, баш је добар осећај. Нисам много чула публику, али мислим да је било страва. Једва чекам Амстердам, а онда идемо у Малме“, каже Теја Дора.

Своју европску турнеју Теја Дора ће завршити у Амстердаму 13. априла, а онда правац Малме, где нас очекује велики спектакл.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво