Читај ми!

Теја Дора у Мадриду отворила своју концертну турнеју

Наша представница на „Песми Евровизије“ протекла три дана је провела у главном граду Шпаније

Загревање за овогодишњи „Евросонг“ је званично почело. Наша Теја Дора је у Мадриду отворила своју концертну турнеју, где је сада први пут пред евровизијском публиком извела песму Рамонда.

На овим концертима пред „Песму Евровизије“ у мају, евровизијски представници имају могућност да се међусобно боље упознају, да приближе своје песме публици и да се повежу са фановима. Песма Рамонда већ је постала омиљена.

„Волим ову песму, допада ми се визуал, стајлинг. Волим Рамонду. Мислим да смо ми балкански цветови, дефинитивно. Волим вашу песму, надам се да се и вама свиђа моја песма и да слушате Веронику“, каже Раивен, представница Словеније на „Песми Евровизије“.

„Српска песма је једна од мојих омиљених у полифиналима. Допада ми се начин на који Теја Дора пева и таму која је око ње на сцени. Једва чекам да је видим на сцени 'Евровизије'. Радујем се да видим Србију, никада нисам била“, наводи Јоланда, представница Португалије на „Песми Евровизије“.

Теја Дора и хрватски представник Бејби Лазања заједно су рекреирали су фотографију на којој су Лорин и Карија, прошлогодишњи такмичари који су однели прво и друго место. Бејби Лазања верује да заједно пролазе у финале.

„Да, да, идемо у финале, дефинитивно!“, сигуран је представник Хрватске на „Евровизији“.

Након Мадрида, Теја Дору очекују евровизијски концерти у Барселони и Амстердаму.

Србија ће се на „Песми Евровизије“ такмичити у првом полуфиналу, 7. маја, под редним бројем 2, уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво