Читај ми!

Немачка телевизија КИКА снимала како изгледа дан српске представнице на „Дечјој песми Евровизије“

Екипа дечјег канала КИКА из Немачке, провела је дан у Београду да би снимила како изгледа један дан са Катарином Савић, представницом Србије на двадесетом издању музичког такмичења „Дечја песма Евровизије 2022".

Позната водитељка Џесика Шуне разговарала је са Катарином о школама које свакодневно похађа, припремама за наступ у Јеревану, песми Свет без граница, хобијима и дружењу са пријатељима.

На часовима у музичкој и балетској школи опробала се као тромбонисткиња и балерина, али је обећала да ће порадити на тим талентима до следећег сусрета.

Дан у Београду прошао је у доброј атмосфери, коју су употпунили шетња кроз осучани Калемегдан, поглед на ушће Саве у Дунав, Кнез Михаилову улицу и Трг Републике.

Екипа КИКА телевизије са одушевљењем је приметила да се у већини улица кроз које је тог дана пролазила чула музика, било да су је изводили улични свирачи или она која се чула кроз жамор људи који су се дружили у баштама ресторана.

Растанак није означио крај дружења већ почетак пријатељства које је екипа КИКА телевизије наставила са жељом да Катарина Савић има добар пласман у Јеревану 11. децембра, када са песмом Свет без граница буде представљала Србију на „Дечјој песми Евровизије“ међу такмичарима из шеснаест земаља.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара