Читај ми!

У мислима смо у Србији, поручује делегација Србије на Песми Евровизије

Лук Блeк, наш представник на избору за Песму Евровизије припрема се за предстојећи наступ у Ливерпулу. Ово такмичење је један весео догађај, понекад и са пренаглашеним позитивним емоцијама, али за делегацију Србије ове године то свакако није.

Од прошле недеље Лук Блек и тим који представља нашу земљу у првој полуфиналној вечери „Песме Евровизије“ је искључиво фокусиран и у својим мислима са Србијом, са настрадалима и њиховим најближима, наводи Душка Вучинић.

Срећом, организатори као и остали учесници имају огромно разумевање за наш тим, као и новинари који Луку пре свега питају за догађаје у Србији и исказују пијетет према жртвама.

„Сваки пут када сам имао интервју, мада смо се потрудили колико год смо могли да избегнемо појављивање. Неке ствари нисмо успели да откажемо јер нисмо могли због учешћа, стварно су били дивни да покажу речи подршке за Србију. Нама је у целом тиму много жао због догађаја који су се десили и све наше мисли су са људима који су овом трагедијом погођени“, наглашава Лук Блек.

Порука песме Само ми се спава, напомиње Душка Вучинић, у овом тренутку је више него интензивна, што додаје још једну нову димензију Лукином учешћу на овогодишњој „Песми Евровизије“.

„Нисам срећан зато што је порука песме управо говорила и још раније 2022. о страховима и немилим догађајима који се дешавају широм света, али много је теже када се нешто деси ближе вашем срцу, односно у Србији. Имали смо многе емотивне моменте овде, али као што сам већ рекао, даћу све што имам да понудим да некако пренесем ту поруку која је нажалост актуелна сада код нас, али и у свету“, наводи Лук Блек. 

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара