Јавни позив за подношење понуда за успостављање пословне сарадње на дистрибуцији програма РТС

1. Опис предмета јавног позива:
Уговорна сарадња на дистрибуцији програма РТС, односно реемитовању програма РТС на територији Србије и у иностранству сопственим дистрибутивним платформама и уступање права на закључивање комерцијалних уговора са другим операторима медијских садржаја.

2. Право учешћа:
Пријаве могу поднети домаћа и инострана правна лица која су регистрована за делатност дистрибуције медијских садржаја.

3. Услови за учешће:
Да би учествовао у јавном конкурсу, понуђач треба испуњавати одређене услове и доставити потребне доказе, како је наведено у прилогу конкурса.

4. Рок за достављање понуда:
Рок за достављање понуде по овом предмету истиче дана 15. јуна у 12.00 часова.

5. Критеријум за доделу уговора - оцена понуда:
Уговор ће се доделити на основу критеријума: Највиша месечна накнада

6. Подношење понуда:
Понуђач понуду подноси непосредно или путем поште у затвореној коверти или кутији, затворену на начин да се приликом отварања понуда може са сигурношћу утврдити да се први пут отвара. На полеђини коверте или на кутији навести назив и адресу понуђача.

Понуду доставити на адресу: Јавна медијска установа Радио телевизија Србије, 11 000 Београд, Ул. Таковска бр. 10, ПАК: 135404  са назнаком: Понуда по јавном конкурсу  за дистрибуцију програма   -  НЕ ОТВАРАТИ"

Уколико је понуда достављена након истека рока одређеног за подношење понуда, иста се неће разматрати и биће враћена понуђачу неотворена.

7. Јавно отварање понуда:
Јавно отварање понуда ће се обавити дана 15.јуна 2018. године  у спросторији бр. 400, 4 спрат, РТС, Београд, Таковка бр.10, u 14.00 часова. Отварању понуда могу присуствовати овлашћени представници понуђача, уз писмено овлашћење Остало: Понуђачи ће бити обавештени о резултатима поступка за доделу уговора најкасније у року од 5 дана од дана доношења одлуке о избору најповољнијег понуђача.

Заинтересовано лице може, у писаном облику, тражити од наручиоца додатне информације или појашњења у вези са припремањем понуде, најкасније 5 дана пре истека рока за подношење понуда.

Захтев за додатним информацијама или појашњењима у вези са припремањем понуде заинтересовано лице ће упутити на адресу наручиоца ул. Таковска бр. 10, 11000 Београд са назнаком Јавни конкурс за дистрибуцију програма или на адресу електронске поште: multimediadepartment@rts.rs

Услови за подношење пријава

____________________________________________________________________________

Open invitation to tender for business collaboration on distribution of the RTS programme

Conditions for participating

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво