субота, 06. јул 2024, 15:00
Храна и вино
Стефан Ђокић и Давид Шимунић
Kако се комбинују храна и вино и шта је пресудно за укус? Kоја је улога сомелијера, а која шефа кухиње? Шта све стаје под термин fine dining и каква је његова историја и будућност код нас? Да ли имамо новца и времена за то? Да ли је одлазак на вечеру заправо перформанс и како се постаје идеалан гост? Kолико је важан тимски рад у кухињи и изван ње?
На ова и многа друга питања тражићемо одговор у Чудној шуми у суботу од 15 часова, а гости ће бити Стефан Ђокић, сомелијер и Давид Шимунић, шеф кухиње у ресторану Square Nine.
Емисију уређује и води: Филип Грујић
Autor:
Филип Грујић
Будите са нама у новој ауторској емисији Филипа Грујића! Од 2. октобра сваке суботе у 15:00, Радио Београд 2. [ детаљније ]
Коментари