Читај ми!

Храна и вино

Стефан Ђокић и Давид Шимунић

 

Kако се комбинују храна и вино и шта је пресудно за укус? Kоја је улога сомелијера, а која шефа кухиње? Шта све стаје под термин fine dining и каква је његова историја и будућност код нас? Да ли имамо новца и времена за то? Да ли је одлазак на вечеру заправо перформанс и како се постаје идеалан гост? Kолико је важан тимски рад у кухињи и изван ње?

На ова и многа друга питања тражићемо одговор у Чудној шуми у суботу од 15 часова, а гости ће бити Стефан Ђокић, сомелијер и Давид Шимунић, шеф кухиње у ресторану Square Nine.

Емисију уређује и води: Филип Грујић

Чудна шума Чудна шума

Autor:
Филип Грујић

Будите са нама у новој ауторској емисији Филипа Грујића! Од 2. октобра сваке суботе у 15:00, Радио Београд 2. [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње