Читај ми!

Виктор - Викторија

Са публиком до победе! После пуних седам година, тенисери Србије, предвођени Новаком Ђоковићем, играће пред београдском публиком. У предстојећем мечу важе за великог фаворита. Новак Ђоковић и Душан Лајовић су јутрос тренирали у некадашњем "Пиониру", а селектор Виктор Троицки је на конференцији за медије истакао да је тим комплетан и максимално мотивисан.

Футсал репрезентација Србије одиграла је припремни меч са шампионом државе, екипом ФОН Бањица, то је прво окупљање нашег државног тима још од априла. Селектор Дејан Мајес, наш саговорник, инсистира на подмлађивању састава, има четири играча која чине окосницу тима, затим неколико повратника у дрес са државним грбом. Следе пријатељске утакмице са Словачком и Финском, док ће квалификације за Европско првенство играти у децембру.

У Књажевско- српском тетару у Крагујевцу, ватерполо клуб Раднички представио је тим за нову сезону, уочи квалификационог турнира за Лигу шампиона, на коме играју још и Вуљагмени, Младост и БВШЦ. Силно појачани, Крагујевчани имају највеће амбиције, о чему у нашој емисији сведоче Никола Јакшић, спортски директор Југослав Васовић и тренер Урош Стевановић.

У Будимпешти данас почиње 45. Олимпијада у шаху, боје наше земље брани 10 репрезентативаца. У Бугарској је одржано инклузивно такмичење, на коме су запажену ролу имали наши кошаркаши у колицима. У реализацији емисије учествују Владе Радичевић и Дејан Николић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

Коментари

Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Nije realno
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи