Читај ми!

Хумористичка емисија

Аустралија планира да деци забрани коришћење друштвених мрежа, уз тврдње да оне штете њиховом менталном и физичком здрављу. Како незванично сазнајемо, родитељи су у паници, јер бављење децом штети њиховом менталном и физичком здрављу.

Припадници добровољног ватрогасног друштва „Падобранци“ спасили су једно лане из пожара који већ данима букти на Троглаву код Краљева. Скоро све нас је обрадовала ова вест. Само је понеки фудбалер разочаран, јер сад нема ништа од срнећих леђа са шопском салатом.

Према подацима новог извештаја групе која прати богатство у свету, Илон Маск је на путу да постане први билионер на свету, то јест да прескочи границу од хиљаду милијарди долара, и то до 2027. године. Драги слушаоци, ако неко од вас познаје господина Маска, нека га замоли да нам коначно направи метро у Београду! Њему је та инвестиција као кусур са суботње пијаце, а нама би то много значило.

Боингова летелица “Старлајнер” завршила је своје путовање и безбедно се спустила на Земљу, али астронаути које је требало да носи остали су на Међународној свемирској станици. Кад погледате сав овај хаос који нам се последњих година дешава на Земљи, мислим да су донели праву одлуку.

Италијанска влада разматра реформу туристичке таксе. Након што је завршена пробна фаза плаћања улазница за посету Венецији, сада и општина Рим разматра могућност да уведе карту за посету познатој Фонтани ди Треви. До сада су бројни туристи бацали новац у ову популарну фонтану. Али, како ствари стоје, ускоро ће морати да га бацају и да би је уопште видели.

Здравствено стање младих људи који вејпују исто као и код пушача. Једина битна разлика настаје уколико оставе свој порок. У том случају, пушачи могу да уштеде за мерцедеса, а они који вејпују - за електрични аутомобил.

Музички уредник Петар Вукосављевић.

Аутор текста Огњен Шестић.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Nije realno
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи