Читај ми!

Хумористичка емисија

Један возач из Зрењанина заустављен је на друму, након чега је утврђено да има 4.3 промила алкола у крви. Ипак, за овог прекршајца треба имати разумевања. Па, човек је из Зрењанина! Они тамо већ деценијама немају пијаћу воду. И, шта би требало да пије? Детерџент?!

Један ресторан у Италији објавио рат мобилним телефонима. Свако ко реши да током боравка у ресторану остави мобилни, добија бесплатно вино! Грађане Србије боље тамо да не пуштају. Ми бисмо за бесплатно вино оставили не само мобилни него и мобилну рођену жену!

Шпанци кажу да ће најчувенија катедрала у Барселони, „Саграда фамилија“ бити завршена 144-те године од почетка радова. Па то није Саграда фамилија, то је САкадар на Бојани! Боље да су ангажовали наше Црнотравце.

Ној по имену Тадори, побегао је из зоо-врта у Сеулу. Мотив његовог бекства је нејасан, мада, каква је тренутна ситуација у свету, вероватно је пошао да за себе и своје најмилије, пронађе неку Нојеву барку.

Читамо да се у Подгорици појавио таксиста за животиње. Прича се како тај такси вози толико споро да мајмун на релацији од аеродрома до Никшића, еволуира у човека!

Музички уредник Снежана Станојевић.

Аутор текста Александар Стојадиновић.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара