Читај ми!

Пролеће, Рим креће...

Данас је Ђурђевдан и други дан Ускрса. Одржан је жреб за тениски мастерс у главном граду Италије. 

Новак Ђоковић је слободан у првом колу, у другом ће играти против Романа Сафијулина или квалификанта. У четвртфиналу могући противник му је Каспер Руд, на путу до трофеја на Новаковој страни костура су Зверев, Димитров, Медведев, Хуркач, Циципас или Рубљов.

У квалификацијама за Рим, Хамад Међедовић игра против Уга Карабељија, Александра Крунић са Кинескињом Баи, Олга Даниловић са Рускињом Рахимовом.

Ђоковић је започео 424. недељу на врху АТП листе. На тениске теме разговарамо са Радмилом Арменулићем.

Познати су сви полуфинални парови НБА лиге у обе конференције. Синоћ је Кливленд у мајсторици савладао екипу Орланда и са 4:3 прошао у другу рунду где их очекују дуели са Бостон Селтиксима. Прва утакмица између Њујорка и Индијане на програму је у 1 сат и 30 минута после поноћи, а други сусрет Денвера и Минесоте од 4 сата. Тимбервулфси воде са 1:0 у победама после брејка у првом дуелу. Друго полуфинале запада играће Оклахома и Далас.

Возач Мекларена Ландо Норис победио је на трци Формуле 1 за Велику награду Мајамија. Норису је ово прва победа у најбржем циркусу.

Од деветог до 12. маја Београд ће бити домаћин теквондо првенства Европе. Такмичење ће се одржати у хали 1 Београдског Сајма где су у току завршне припреме, Србију ће представљати укупно 15 такмичара.

Данашњу емисију уређује и води Милош Панић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара