Читај ми!

Фудбал за празник

Другог дана празника рада играју се четири утакмице плеј офа Супер лиге Србије, после којих неке ствари могу бити далеко јасније. Евентуалном победом над неугодним ривалом ТСЦ-ом, Црвена звезда би могла да потврди још једну титулу државног првака. Крагујевачки Раднички, чију једну од акција видимо на насловној страни ове најаве, могао би да овери европску визу, уколико буде бољи од комшија из Лучана. Данас се још састају Партизан-Војводина и Чукарички- Напредак, и ови дуели су битни за већину наведених тимова, и они би на европску сцену

Данас ћемо имати и мало европског фудбала, после Лиге шампиона- играју се полуфинала још два купа Старог континента. Од 21 час састају се Рома-Леверкузен и Марсеј- Аталанта, док ће, у истом термину, у полуфиналу Лиге конференције, играти Астон Вила- Олимпијакос и Фиорентина- Клуб Бриж. У престижном европском такмичењу, Лиги шампиона, гледали смо две добре и квалитетне утакмице: Реал је однео бод из Минхена, Дортмунд је за један гол био бољи од Пари Сен Жермена, реванши следе. Чућемо како су ову утакмицу доживели фудбалски тренер Миољуб Остојић и некадашњи фудбалер Партизана Небојша Маринковић.

 Председник Александар Вучић угостио је боксерску репрезентацију Србије, која је на недавно одржаном Европском првенству у Београду освојила историјских 20 медаља. У укупном поретку, Србија је заузела друго место, одмах иза Русије. Председник је објавио да ће већ идуће седмице сви освајачи одличја добити и новчане награде - по 20.000 евра за злато, 15.000 за сребро и 10.000 за бронзу.

Говорићемо и о веслању, наш саговорник је Никола Стојић- биће речи о европским медаљама које су у Сегедину освојили Јована Арсић и Николај Примаков. Ту су и друге информације из домаћег и међународног спорта, у емисији коју припрема Спортска редакција Радио Београда 1.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.


 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара