Читај ми!

Мале ноћне приче

Гост: Горан Скробоња

Писац је страве и ужаса и фантастике, стрипски сценариста, преводилац, уредник и издавач. Преводио је дела најбољих светских писаца хорора и СФ-а: Стивена Кинга, Дена Симонса, Ијана Мекдоналда, Џејмса Херберта, Клајва Баркера, Кима Њумена... Приредио је неколико антологија хорор, односно СФ књижевности. Од 1985. године пише приче и романе из домена хорора и научне фантастике.

Објавио је између осталог књиге Накот, Човек који је убио Теслу, Када кажеш да сам твој, Сва Теслина деца, Тихи градови, Шилом у чело... Аутор је Блеферског водича за хорор и коаутор графичког романа La Rue. Заступљен је у Антологији нове српске фантастике. Недавно је објавио и књигу „Од шапата до вриска“, која је састављена од прича које приказују Србију, али и свет, па чак и универзум у неком другом времену пуном вампира, мутаната, уцењивача, манијакалних серијских убица, уклетих сплавова, лифтова који возе у другу димензију, крвавих компјутерских игрица… У Ноћном програму говориће о свом животу и раду. Откриће нам и зашто превођење увек доноси нова сазнања и има ли предрасуда према писцима научне фантастике.

Придружите нам се и ви, тако што ћете мејл послати на tanja.nocniprogram@gmail.com.

Аутор и водитељ: Тања Гајовић.

 

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара