Читај ми!

Вести из света спорта

Говоримо о одјецима синоћног вечитог дербија између фудбалера Црвене звезде и Партизана, које су обележили проблеми око суђења и сукоби навијача пре почетка утакмице.

Данас у Суперлиги Србије, плеј аут : од 16 часова у Суботици Спартак – Јавор, од 17 часова и 30 минута Нови Пазар – Вождовац, а од 20 часова у Нишу Раднички – Радник.

Кенијска атлетичарка Перес Јепчирчир поставила је нови светски рекорд у маратону, пошто је трку у Лондону претрчала за 2 сата, 16 минута и 16 секунди.

Кошаркаши Партизана играју вечерас од 18 часова против Игокее у Лакташима другу утакмицу четвртфиналне серије регионалне АБА лиге.

Одбојкаши Партизана савладали су ,у трећем мечу финалне серије плеј-офа Суперлиге као гости, Црвену звезду 3:2 и тако смањили резултат у пбедама на 2:1 . Четврта утакмица финалне серије плеј-офа на програму је у уторак, 23. априла, од 19.00 у СЦ "Мастер".

Актуелни шампион Формуле 1, Макс Верштапен, славио је на трци за Велику награду Кине. Верштапену је ово била 58 победа у каријери,  а наш најбољи аутомобилиста Душан Борковић вози прву трку ФИА ТЦР у Светском рангирању и ТЦР Европи, на Аутодрому Валлелунга Пиеро Таруффи

Добили смо и суперфиналисте 25. меморијалног турнира Играјмо за 16, у знак сећања на настрадале коелге РТС у НАТО бомбардовању

Емисију уређује и води Снежана Пантовић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара