Правац 202

Последња београдска бомбонџијска радња још увек одолева времену.

Можда зато што је у питању породични занат и што га и данас обављају два брата Бранислав и Живорад Босиљчић. Мало тога су променили од 1936. године када је њихов деда Бранислав започео посао. Друга су времена, у радњу долазе неки други људи и браћа праве више врста ратлука али љубављу према занату, напорним радом и трудом и пре свега тиме што радња још увек постоји, нису изневерили деду а ни оца који је као машинац унео корисне новине у обављање породичног заната. Да ли их опет чека нека промена, има ли наде и потребе да проширују производњу, како су једну „поруџбину” добили и од Скупштине Србије? О сећању на деду, прављењу, пробању и ручном сечењу ратлука, о томе зашто су луше кемп и зашто многи мисле да је радња у Гаврила Принципа уствари музеј за Правац 202 прича Бранислав Босиљчић

Водитељ: Ивана Весић

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње