Правац 202

Ако вам се све чешће једе нешто слатко, не осећајте грижу савести јер зима је право време за то.

Шта може боље да угреје од топле чоколаде, каква би то Нова година била без колача и торти и на крају крајева ако и набаците које кило, боље сада него пред лето. Дакле правац по материјал, вадите миксер и нека чаролија почне. Ово је неозбиљнији део данашње приче а позабавићемо се и оним озбиљнијим и сазнати многе занимљиве детаље о томе када су настале прве торте и колачи. Јованка Симић Павловић, професионални кувар откриће нам и шта је у доба Немањића била рашка слатка каша, чућете и које то бакине рецепте чувају, којих се колача радо сећају а и данас их спремају наше саговорнице са Сајма етно хране и пића а за крај ће нам мушко-женски тандем, Радован и Милица припремити један, увек добар, чоколадни колач. 

Водитељ: Ивана Весић

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару