Правац 202

Ако вам се све чешће једе нешто слатко, не осећајте грижу савести јер зима је право време за то.

Шта може боље да угреје од топле чоколаде, каква би то Нова година била без колача и торти и на крају крајева ако и набаците које кило, боље сада него пред лето. Дакле правац по материјал, вадите миксер и нека чаролија почне. Ово је неозбиљнији део данашње приче а позабавићемо се и оним озбиљнијим и сазнати многе занимљиве детаље о томе када су настале прве торте и колачи. Јованка Симић Павловић, професионални кувар откриће нам и шта је у доба Немањића била рашка слатка каша, чућете и које то бакине рецепте чувају, којих се колача радо сећају а и данас их спремају наше саговорнице са Сајма етно хране и пића а за крај ће нам мушко-женски тандем, Радован и Милица припремити један, увек добар, чоколадни колач. 

Водитељ: Ивана Весић

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње