Читај ми!

Грбовићу 18 година затвора за убиство испред "Нане"

Некадашњи шеф обезбеђења ноћног клуба "Нана" Недељко Грбовић осуђен је у Вишем суду у Београду на 18 година затвора за тешко убиство у покушају Александра Савковића (27), који је након тога преминуо и за рањавање Адије Исеновића (30) испред клуба у децембру 2017.

Судија је приком доношења одлуке истакла да нема доказа да је почињено кривично дело тешко убиство као што се тврди у оптужници, као и да нема доказа да се ради о убиству на мах или самоодбрани, како је одбрана тврдила током суђења.

Грбовићу је суд приликом одлуке продужио меру забране напуштања стана до упућивања на извршење казне.

Суд је данас изрекао другу првостепену пресуду Грбовићу, пошто је прву којом је био осуђен на 13 година затвора за "обично" убиство укинуо Апелациони суд у јуну прошле године и наложио поновљено суђење.

И на нову пресуду и тужилаштво и одбрана ће имати право жалбе.

Одлуком Апелационог суда у јуну прошле године су правоснажно ослобођена тројица оптужених за учествовање у тучи исте ноћи у "Нани" Стеван Дукић, Стефан Шапурић и Милош Танчев, јер није доказано да је до туче уопште дошло испред клуба.

У сукобу испред клуба "Нана" на Сењаку у раним јутарњим часовима у децембру 2017. године убијен је Савковић, док је Исеновић (29) рањен.

Kасно увече истог дана непознате особе бациле су молотовљев коктел на клуб, али нико није повређен.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи