Читај ми!

Принц Хари и Меган склопили уговор о сарадњи са „Нетфликсом“ – сума није саопштена

Војвода и војвоткиња од Сасекса, принц Хари и његова супруга Меган, основали су продукцијску кућу и потписали вишегодишњи уговор са „Нетфликсом“ за производњу садржаја који „дају наду“ и „инспиративног породичног садржаја“.

Војвода и војвоткиња од Сасекса, који тренутно живе у својој вили вредној 14 милиона долара у Санта Барбари, пошто су се званично повукли са краљевских дужности у марту, намеравају да крену у нову холивудску каријеру.

Пар је основао, још увек неименовану, продукцијску компанију и одмах потписао вишегодишњи уговор са „Нетфликсом", који ће им платити за снимање документарних и играних филмова, документарних серија, дечијих емисија и образовног програма, открива Њујорк тајмс.

Мада постоји могућност да се пар појави пред камерама у документарном програму, Меган, која је последњи пут имала улогу у једној драми емитованој на кабловској телевизији, више пута је рекла да се неће враћати глуми.

„Циљ нам је да стварамо садржаје који информишу, али такође, пружају наду. За нас као новопечене родитеље, стварање инспиративног породичног програма је такође веома важно“, наводи се у саопштењу принчевског пара који преноси Тајмс.

„Нетфликс“, који има 193 милиона претплатника широм света, није обелоданио финансијске услове уговора. Услуга стриминга се суочава са све јачим притиском због уласка нових играча на то тржиште, а Хари и Меган верују да ће им невероватан домет који има ова компанија за стриминг омогућити да њихов подстицајан садржај стигне до што већег броја људи.

„Невероватно смо поносни што су изабрали 'Нетфликс' за свој креативни дом и узбуђени смо што ћемо са њима причати приче које ће да трају и доприносе бољем разумевању у свету“, наглашава Тед Сарандос, „Нетфликсов“ главни уредник програма и извршни директор.

У досадашњим јавним пројектима Хари и Меган су се углавном ангажовали по питању разних социјалних проблема, очувању животен средине и менталном здрављу, тако да се очекује да ће њихови будући филмски и телевизијски производи бити усмерени на ове теме.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи