Џонија Депа бивша жена оптужила да је претио да ће је убити

Америчка глумица Амбер Херд је у својству сведока на суду потврдила да је њен бивши супруг, Џони Деп, више пута претио „да ће је убити“, посебно пред крај њихове везе, преносе британски медији.

Херд је у понедељак започела своје тродневно сведочење на лондонском Краљевском суду правде, у оквиру судског спора који је покренуо Џони Деп против новинске групе News Group Newspapers (NGN) и Дена Вутона, главног уредника таблоида Сан, због чланка у коме су тврдили да је насилник који злоставља своју жену.

Херд је на суду изјавила да је Деп „веома вешт манипулатор“ и да ће за своје поступке увек оптужити неког другог. Назвала га је „чудовиштем“, преноси ПА Медија.

„Говорио би о себи у трећем лицу, као да то ради нека друга особа, а не он“, додала је.

Током претходног претреса почетком месеца, Деп је негирао све наводе, називајући их болесним и потпуно неистинитим.

У писаној изјави сведока која је достављена суду, ПА Медија преноси да је Херд оптужила свог бившег супруга да ју је вербално и физички злостављао – укључујући „вриштање, псовање, претње, ударање, шутирање, шамарање, ударање главом, дављење“, као и да ју је „опсесивно контролисао и застрашивао“.

„Када се Џони устреми на вас, свом својом снагом и мрачњаштвом, то је нешто што никада нисте доживели", тврди глумица. „Кад кажем мрачњаштвом, мислим на насилан и мрачан начин говора – начин на који је говорио о нашој вези, која је по њему била на 'живот или смрт'. Говорио ми је да је смрт једини излаз из наше везе“.

Адвокати NGN-а већ приликом првог претреса су изјавили пред судом да је њихов опис Депа био потпуно тачан и истинит, што је његова бивша супруга и потврдила у свом сведочењу.

„Неки сукоби су били толико озбиљни да сам се плашила да ће ме убити, било намерно, било зато што ће изгубити контролу. Изричито ми је претио да ће ме убити“, тврди глумица.

Амбер је такође навела и да ју је Депов тим убеђивао да остане с њим и после тих „насилних епизода“ и да је она на то пристајала јер се надала да би могла да га „поправи“.

Износећи своје доказе на суду почетком месеца, Деп је пак, оптужио своју бившу жену да је она њега физички злостављала.

„Став подносиоца захтева је потпуно јасан – наводи госпође Херд су потпуне лажи. Подносилац тужбе није био насилан према госпођи Херд, била је она насилна према њему“, навео је Депов адвокат Дејвид Шерборн у писаном саопштењу за медије.

Иначе, двоје глумаца су се упознали на снимању филма Дневник рума 2009. године, а венчали су се шест година касније, а потом прошли кроз вишемесечни мучан раскид, препун оптужби за злостављање које су обе стране наводиле.

На крају су одлучили да се разведу, објавивши заједничу изјаву да су се „сложили за споразуман развод“. Херд је најпре поднела захтев да се Депу изрекне мера забране приступа, коју је касније повукла.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи