Читај ми!

Мирис слободе и моћи – кад се шеикова ћерка разведе преко Инстаграма, па креира парфем „Развод"

Принцеза из Дубаија привукла је медијску пажњу када се преко Инстаграма развела од неверног мужа, а сада је решила да од свог сломљеног срца и заради, креирајући парфем под називом „Развод".

Шеика Махра бин Мохамед бин Рашид ел Мактум једна је од 26-оро деце моћног потпредседника и премијера Уједињених Арапских Емирата, владара Дубаија, Мохамеда бин Рашида ел Мактума, чије се богатство процењује на између 14 и 18 милијарди долара.

Ова тридесетогодишња млада жена у жижу јавности је доспела овог јула, када је, нешто више од годину дана после удаје за емиратског бизнисмена и само два месеца након што је родила ћерку, искористила исламску праксу такозваног троструког талака и развела се од мужа преко Инстаграма.

Махра није крила да је разлог што се одлучила на такав потез супругово неверство, а на свом Инстаграм профилу оставила је поруку следеће садржине: 

„Драги мужу, пошто си заузет другим пратиљама, објављујем наш развод. Разводим се од тебе, разводим се од тебе, разводим се од тебе. Чувај се. Твоја бивша жена."

Само осам недеља касније, Махра је решила да своје сломљено срце и уновчи, па је покренула свој бренд парфема и први парфем назвала провокативно Развод.

Махра се удала у мају прошле године за шеика Мана бин Мохамед Рашид бин Мана ел Мактума, а пар је свој медени месец провео на монденском грчком острву Миконосу.

Избор дестинације није случајан, јер је млада и грчког порекла. Њена мајка, за коју је веома везана, Зое Григораку, потиче из херојске Спарте, а ћерка често на друштвеним мрежама поставља њихове заједничке фотографије.

Махра не крије да у свему има велику подршку оца. Уосталом, запитајмо се, да ли би било која друга жена из Емирата, без тако моћног тате, могла да изведе нешто слично. 

Бивши муж се није оглашавао. 

Коментари на друштвеним мрежама, где Махра има преко милион пратилаца, су изузетно позитивни и сви једва чекају да помиришу Развод.

четвртак, 12. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи