Читај ми!

Емир Кустурица представио Путину план о снимању руског триптиха

Председник Русије Владимир Путин разговарао је са редитељем Емиром Кустурицом о његовим плановима за снимање „руског триптиха“.

Прослављени синеаста Емир Кустурица изнео је своје планове о снимању „руског триптиха“ председнику Русије Владимиру Путину.

„Желим да Вам кажем да имам идеју да направим триптих, руски триптих – три филма. Прва је верзија, моја модерна верзија Достојевског, која се зове Инжењер лаких шетњи. После Достојевског, Гогољ Како се Иван Иванович посвађао са Иваном Никифоровичем. То је смешно и мислим да је веома важно да то урадимо сада. А трећи ће бити Козаци Лава Николајевича Толстоја. Ако се то догоди, биће опција три плус један, а може укључити и Јевгенија Водолазкина Лаурела. Мислим да се на крају све то дешава при крају моје каријере. Мислим да је веома добро комбиновати па, ако постоји Ваша подршка“, рекао је Кустурица руском председнику.

„Што се тиче краја ваше каријере, чини ми се да је још рано о томе говорити. Прерано је за себе да кажеш. Толико је прошло од Гернике до данас. Чини ми се да нећете учинити ништа мање“, узвратио је Путин.

среда, 01. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво