Исидора Симијоновић: Сви треба да слушају „Драм", поносна сам што моја генерација прави добру музику

Млада глумица Исидора Симијоновић, позната по улогама у серијама „Јутро ће променити све" и „Породица", учествовала је у снимању спота групе „Драм". Сада са нестрпљењем очекује нове песме које музички састав најављује.

„На снимању спота за песму Викенд убија ми је било супер, драго ми је што су ме звали и што смо се упознали јер сам стварно њихов фан, од прве песме... Много ми се допада музика са њиховог првог албума. А у вези са снимањем спота - то су они забавни делови глумачког живота, оно што деца мисле да је тако глумцима стално - е тако је мени било: 'Звао ме супер бенд, чија ми се музика свиђа, да снимамо спот и баш нам је било лепо!', поверила је Исидора Симијоновић.

„Спот ми се веома допада, визуелно ми је све дивно, свиђа ми се моја улога и све је укомпоновано, стилски врло лепо", додала је Исидора.

Најмлађи ексклузивци ПГП РТС- а и добитници награде Задужбине „Милан Младеновић", открили су да су прижељкивали да баш Исидора буде протагонисткиња у њиховом новом споту, још од тренутка када је објављен њихов деби албум Нећемо променити свет (ПГП РТС 2019).

„Када је албум објављен, видели смо Исидорину објаву да га је купила, да јој се допада и таговала нас је... и то нас је сву четворицу одушевило! Али тако смо је некако и 'призвали'... и жеља нам се остварила", рекао је Стефан Аћимовић.

Песмом Викенд убија, група „Драм" најављује велики заокрет у новом смеру, у ком ће се музички и ауторски развијати, а млада глумица је поверила да због те најављене промене помало и стрепи, имајући у виду да јој се веома допада музика са првог албума. 

„Једва чекам да чујем те нове песме, мало стрепим али имам и велика очекивања. Сматрам да група 'Драм' и јесу већ првим албумом донели неки нови звук овде. Била сам врло поносна док сам слушала њихову музику, јер смо ми ту, вршњаци. Било ми је драго да припадници моје генерације имају толико и талента и храбрости знања и укуса, да тако професионално праве овакву врсту музике. Та музика је дивна, покрећућа, при том су текстови интелигентни и мислим да сви треба да слушају 'Драм'", додала је глумица.

У споту за нову песму Викенд убија групе „Драм", који је сниман у београдском КСТ клубу, уз Исидору Симијоновић и четворицу чланова бенда, појављују се и млади глумац Никола Малбаша, плесачице Pole dance академије и плесног клуба Guauando.

Спот је режирала и монтирала Ленка Јовановић, дииректорка фотографије је Ана Мелентијевић а за костиме је била задужена Јована Пантић.

Песму Викенд убија, ПГП РТС ће објавити као дигитално издање на свим платформама за дистрибуцију музике.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи