Читај ми!

Парис Хилтон тврди да је њен изглед 100 посто природан, и припрема се за породични живот

Холивудска звезда Парис Хилтон открила је да никада није радила третмане ботоксом или другим филерима, и да је „потпуно природна".

Старлета, певачица, манекенка, али и предузетница Парис Хилтон (40) недавно је дала интервју у којем тврди да је њен изглед сто одсто природан.

„Никад нисам користила филере, никада нисам стављала ботокс, никада нисам ишла на третмане који подразумевају боцкање иглом у лице. Ја сам сто посто природна. Изглед који имама дугујем, између осталог томе што се целог живота држим даље од сунчеве светлости", изјавила је Парис. 

Она се у фебруару верила са предузетником Картером Ројмом и тим поводом каже да је уживала у последњих 12 месеци свог живота, упркос пандемији коронавируса.

„Налазим се у најбољем периоду у свом животу. Никад нисам била срећнија. Напокон сам код куће са својим дечком. Мој живот је био тако ужурбан, путовала са и 250 дана у години, током две деценије. Очигледно је да је заиста застрашујуће време широм света и саосећам са свима.

Парис је додала да упркос тешким временима, покушава да искористи прилику да уживоту постави праве приоритете. 

„Проживела сам толико тога, сада знам да сам срећна и када сам код куће. Узбуђена сам у вези са следећем фазом живота - одрасти, удати се, имати децу, породицу, дом, и живети реалним животом. То раније нисам имала", рекла је Парис искрено.

Већ је открила и да ће своје дете назвати Лондон, јер је то њено омиљено место на свету.

Наследница „Хилтона" је објаснила и да мере закључавања не значе нужно да не може да ради и буде активна.

„Не стајем. Ја сам као машина. Увек радим. Сада имам више пројеката него икад. А будући да је и Картер окренут и посвећен послу, додатно ме инспирише. Успех је оно што ме покреће. Осећам се добро у својој кожи. Имам и славу и новац али то ме толико не занима, чини ме срећном када својим обожаваоцима пружим оно у чему могу да уживају. 

Иначе, Парис је почетком године изнема сведочанства о „трауматичном" вишегодишњем злостављању током боравка у „Прово Канјон" у Јути.

Тада је разговарала са правосудним органима Сената Јуте, Одсеком за спровођење закона и Одбором за кривично правосуђе у корист закона који ће захтевати већи владин надзор над центрима за лечење младих.

Хилтонова је раније открила да је била злостављана у школи током 11 месеци у доби од 17 година, а о томе је говорила у филму постављеном на Јутјубу.

Говорећи о искуствима које је стекла борећи се за реформе у образовним институцијама, Парис је рекла да је „последња ствар за коју је икад мислила,  да ће бити  активиста, али да сада то јесте и да се никада није осећала тако оснажено".

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи