Читај ми!

Тина Тарнер се повлачи са сцене, жели последње поглавље живота ван рефлектора

Америчка поп дива Тина Тарнер опрашта се од својих обожавалаца у дирљивом филму који показује како је превазишла своју болну прошлост и коначно пронашла срећу. Како би се одужила својој публици за ХБО је снимила документарни филм о свом животу који ће бити приказан крајем марта. Филм је опроштај Тине Тарнер од њене верне публике, која је прати већ 60 година

У дугометражном документарном филму, једноставно названом „Тина", певачица се први пут осврће пред камерама на своју болну младост, истинске љубави и светску славу, коју је пронашла као средовечна жена.

Тину Тарнер у 81. години, мучи лоше здравље, укључујући мождани удар и рак, отказивање бубрега, што је довело до трансплантације 2017. године.

У филму говори о томе како жели да уђе у треће и последње поглавље свог живота, ван рефлектора, а открива да има облик посттрауматског стресног поремећаја, због породичног злостављања које је претрпела од првог супруга Ајка Тарнера.

„Живот ми није био добар. Имала сам насилнички живот и не постоји други начин да испричам причу. То је стварност, истина, коју морате да прихватите", истакла је Тина Тарнер, причајући о документарном филму.

У документарцу који ће се емитовати у марту 2021. године, Тина је први пут виђена у разговору са човеком који јој је коначно донео срећу, њеним другим супругом Ирвином Бахом. Пар путује на опроштајно путовање у САД због бродвејске премијере њене представе „Прича о Тини Тарнер".

петак, 04. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи