Читај ми!

Није био трик – да није било мотоциклисте, ко зна да ли би Ибрахимовић стигао на Санремо

Када се Златан Ибрахимовић у четвртак увече на Фестивалу „Санремо“ појавио на бини театра „Аристон“ око 23 сата, водитељ Амадеус је рекао да касни два сата на шта је фудбалер одговорио да је стигао мотором захваљујући непознатом човеку којег је зауставио на ауто-путу до Санрема.

Већина гледалаца и новинара помислила је да се ради о договореном скечу са фудбалском звездом која не може да стигне на време. Међутим Златан Ибрахимовић је говорио истину.

У четвртак, 4. марта, на Аутостради деи фјори била је огромна гужва због тешке саобраћајне несреће и многобројних радова на путу, у шта се уверила и екипа РТС-а која се у том моменту враћала из Санрема.

Ауто-пут је био затворен у оба смера. Ибрахимовић, који је претходни дан провео у Милану због утакмице Милана и Удинезеа, враћао се у Санремо где је био почасни гост музичког фестивала,  не размишљајући о томе да би могао и да закасни на тако важан догађај.

Франко Ноћера, 49-годишњак запослен у грађевини, постао је преко ноћи познат.

„Имам 49 година, увек сам поштено радио, никада ме нико није звао а сада ме одједном сви зову. Смешно је како човек може да постане познат за трен“, рекао је Франко италијанским медијима.

Те вечери, око 19.45, Франко се враћао из Албенга ка кући у Борго Вереци. С обзиром на то да је саобраћај био блокиран, он је својим Т-максом кренуо полако средњом трасом, између аутомобила, када је у пределу места Боргето приметио црни комби са две особе унутра од којих је једна изгледала као Ибрахимовић.

Када су возач и славни фудбалер приметили да их гледа питали су га да ли би повезао Ибру на „Санремо“ на шта је Франко одговорио потврдно.

„Имао сам још једну кацигу испод седишта, а када је Ибра изашао из комбија угледао сам планину испред себе. Ја сам висок метар и седамдесет и за мене је он заиста огроман. Хтео је он да вози јер сам му ја изгледао као неко ко није експерт, али ја сам му рекао да то не долази у обзир“, прича мотоциклиста.

Франко је позвао супругу да је обавести због чега ће каснити: „Није ми поверовала и рекла ми је да се сместа вратим кући. Ибри сам дао своју кацигу, а ја сам узео ону мању, супругину“.

Никада пре, како каже, није возио мотор на ауто-путу тако да се искључио на излазу Рива ди Тађа.

„Не можете да замислите који је то осећај. Ја навијам за Милано, и кад год сам могао ишао сам на стадион, а сада је Ибра седео иза мене. То је толико невероватно да у том моменту као да то нисам ни схватао. Нисам чак успео ни да направим селфи са њим јер је он ужасно журио, а када смо стигли није знао како да ми захвали, он је дивна особа, права људина“, рекао је Франко.

Медији у Италији га називају „Спасиоцем Санрема“ који не би био то што јесте да није било Ибрахимовића који је сваке вечери, сем у уторак, забављао гледаоце својим правилима, својим играњем уз Јутро је Наде Топчагић, што је музичка подлога коју је изабрао за силазак низ славне степенице театра „Аристон“.

Франко у многобројним интервјуима за медије објашњава како је призор њих двојице на мотоциклу био смешан.

„Замишљам како је све то могло да изгледа људима око нас. Ја низак, возим мој скутер, а иза мене гигант чије су ноге вириле не знам колико центиметара ван точкова. Првих пет минута ме је било страх и осећао сам ужасну одговорност. Жао ми је само што нисмо имали времена да проћаскамо, али био сам веома концентрисан, велика је одговорност возити тако познату личност, и то још на Фестивал 'Санремо', но после сам се мало опустио. Ибра ми је обећао мајицу“, открио је Франко.

И док многи гледаоци и читаоци сматрају да је све то одлично осмишљено ради рекламе, други Ибру данима називају неприкосновеном звездом 71. фестивала италијанске музике „Санремо“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи