Читај ми!

Дино Рађа се стиховима опростио од Ђолета Балашевића

Легендарни кошаркаш бивше Југославије, затим Хрватске и члан Куће славних, Дино Рађа опростио се од кантаутора Ђорђа Балашевића рецитујући стихове песника Марка Милошевића.

Широм региона поштоваоци Ђорђа Балашевића опраштају се од вољеног кантаутора и одају му почаст на разне начине. 

Некадашњи југословенски кошаркашки ас Дино Рађа указао је част Панонском Морнару рецитујући стихове Марка Милошевића: „Е, мој морнару без брода, данас за тобом крену суза хорда. Е, мој песниче већи од мора, рано је, могло је још, али кад се мора онда се мора...“

Ђорђе Балашевић преминуо је у петак у 68. години током лечења од ковида 19 у Клиничком центру Војводине. 

Рађа се огласио и тада и на Инстаграму уз заједничку фотографију написао: „Тужан дан. Претужан. Један од највећих уметника свих времена. Тако један добар лик који је читав живот ширио добро око себе. Част ми је била познавати те. Почивао у миру, Ђоле, иако такви као ти никада не умиру. Не могу и да хоће“.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи