Читај ми!

Рамбо Амадеус: Цар је позитиван, али идемо даље

Антоније Пушић, познатији као Рамбо Амадеус, потврдио је да је позитиван на коронавирус, али је поручио обожаваоцима да не паниче и не слушају шта пише жута штампа.

„Драги фанови, само без сувишног узбуђења и панике, истина је да је и Цар позитиван на коронавирус, међутим не насједајте на драмосе**** текстове у жутој штампи. Килотцар је челичног здравља, и овог пута поручује – корона вреба, не бира, коси немилосрдно и уважене колеге, али, што је трагедија и опасност већа, морал мора да буде височији“, истакао је Рамбо.

Уз дужан пијетет према свима који су битку са короном изгубили, обећао је да ће предстојећи концерт, уз неопходно одлагање, бити сигурно још узбудљивији и занимљивији.

„Музика није ни за мене ни за моје колеге заје*******, него неопходан сегмент живота. Зато, најбољи начин да ме подржите је да држите дистанцу и носите маску, и пријавите се за вакцинацију, али бога ми и купите карту на вријеме за концерт, то ће ми најбоље подићи имунитет“, каже самопроглашени светски килоцар.

Рамбо је поруку завршио у свом стилу: „Show must go on – пјесма нас је одржала њојзи хвала.“

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи