Читај ми!

Џон Снежни не зна ништа... осим да су он и Игрит добили сина

Звезде серије „Игра престола“, британски глумачки пар Кит Харингтон и Роуз Лезли постали су родитељи. Представник за медије славног пара саоштио је да је Роуз на свет донела дечака. Очекује се да пар детаљно сазна како заиста изгледа бити на Ноћној стражи.

Скоро деценију након што су се заволели на снимању серије Игра престола у којој су тумачили улоге међусобно зараћених страна, Кит Харингтон и Роуз Лезли постали су родитељи, јавља Е њуз.

Славни пар верио се у септембру 2017, а у јуну 2018. године Кит и Роуз стали су на луди камен у Шкотској у замку из 15. века који је у поседу глумичине породице.

Трудноћа познате глумице није била тајна. Крајем септембра на Инстаграму је објављена фотографијa на којој се види да славна Британка очекује бебу. Слика је пратила интервју за британски магазин Мејк (Make Magazine) у којем је Роуз обелоданила да ће постати мама.

Иако нису протерани на Зид, очекује се да славни пар глумаца ускоро сазна како заиста изгледа бити на Ноћној стражи. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи