Читај ми!

Крв у огрлици као доказ љубави према још једној глумици

Репер Машин Ган Кели поделио је са својим обожаваоцима да у огрлици носи кап крви своје партнерке, познате глумице Меган Фокс.

Контроверзни хип-хопер, чије је право име Колсон Бејкер, поделио је са пратиоцима на Инстаграму да у округлом провидном привеску носи кап крви своје вољене.

Репер је том приликом локацију означио као "My Bloody Valentine", што може да се протумачи на различите начине - да воли истоимену песму, филм или групу или да само жели да заокружи своје несвакидашње признање да носи крв своје девојке око врата.

Иако није навео чија је крв у питању, мора се претпоставити да мисли на Меган, јер је управо са њом прославио први Дан заљубљених.

Ово није први славни пар за који је познато да је своју љубав исказивао ношењем партнерове крви око врата.

Били Боб Торнтон и Анђелина Џоли носили су огрлице са капљицом крви у привесцима и то чак и на црвеном тепиху.

Глумац Били Боб касније је објашњавао да је све било претерано представљено у медијима и да је у ствари у питању била тек мала количина крви размазана на парченце папира након што су се уболи оловком.

„Када су медији извештавали о томе, звучало је као да носимо канту крви око врата“, рекао је Торнтон.

Шушка се да ће 30-годишњи Машин Ган Кели ускоро почети да се пробија и у филмској индустрији, то јест у сфери у којој је његова партнерка Меган Фокс далеко познатија од њега. 

Кели ће се вероватно придружити глумачкој екипи филма One Way у којој је његова 11-годишња ћерка Кејси, као и холивудска легенда Кевин Бејкон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи