Читај ми!

Дита фон Тиз проговорила о браку са Мерилином Менсоном и злостављању

Играчица Дита фон Тиз реаговала је на оптужбе о злостављању, које су изнете на рачун њеног бившег супруга Мерилина Менсона.

Објавом на Инстаграму, Дита фон Тиз (48) инсистирала је на томе да певач (52) није поступао насилно према њој током њихове седмогодишње везе. 

„Онима који су изразили забринутост за мене, поручујем да ценим вашу љубазност. Имајте на уму да се објављени детаљи не поклапају са мојим личним искуством током седам година које смо провели  заједно. Иначе се не бих удала за њега у децембру 2005. Отишла сам 12 месеци касније због неверства и злоупотребе дрога. Злостављању било које врсте није било места у нашој вези", навела је бурлеска играчица.

Иако тврди  да је Менсон није злостављао током њиховог заједничког живота, женама које га за то оптужују, упутила је поруку којом им жели „снагу" због оног кроз шта пролазе.

„Позивам оне који су претрпели злостављање да предузму кораке како би се дошло до правде и желим им да се опораве", написала је.

Дита фон Тиз и Мерилин Менсон постали су пар 2001. године након што ју је замолио да буде у једном од његових музичких спотова. 

Запросио ју је у марту 2004. и венчали су се у новембру 2005. у Ирској. 

Она је пак поднела захтев за развод од Менсона у децембру 2006. позивајући се на „непомирљиве разлике", а папири за развод су му уручени у јануару 2007.

Холивудска глумица Еван Рејчел Вуд била је међу првима која је јавно оптужила Менсона за вишегодишње злостављање.

Од тада се још најмање 10 жена изјаснило о наводном злостављању које су претрпеле од стране рокера.

Мансон је порекао све наводе рекавши да је реч о „искривљено изнетим чињеницама".

У понедељак је пет жена на Инстаграму дало координисане објаве о томе како се Менсон наводно опходио према њима.

Уз Еван Рејчел Вуд, Ешли Волтерс, Сара Мекнајли, Габријела, Ешли Линдзи Морган тврде да су биле жртве сексуалног узнемиравања, манипулација и физичког и емоционалног злостављања.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи