Читај ми!

Одали је „џокер образи" - Деми Мур и фејслифтинг

Деми Мур коначно је проговорила о наступу на писти „Фенди“ у оквиру Недеље моде у Паризу.

Глумица (58) је рекла да се у улози манекенке осећала чаробно, али јавност је остала ускраћена за њен коментар о изгледу на поменутој ревији.

На друштвеним мрежама бројни су коментари и спекулисања о томе да ли је Деми урадила неки инванзивнији естетски захват. 

Холивудска звезда и мајка троје деце изненадила је присутне својом појавом на модној писти на Недељи моде у Паризу, где је показала драматичну трансформацију, па су се многи запитали коју интервенцију је прошла како би драстично променила лице.

У данима после ревије, глумица није одговарала на нагађања о томе да се подвргла пластичној операцији. Једино је рекла да је осећај током ревије за њу био „посебан и магичан", и да јој је то искуство представљало посебну част.

Ипак, пластични хирург Рајан Најнстин, упитан за мишљење о трансформацији лица познате глумице, рекао је да је „Деми имала интервенцију на образима".

„Многе младе жене сада траже високе јагодичне кости, упале образе и тај изглед је све популарнији. Један од најочигледнијих знакова да је Деми имала захват и да је радила специфичан лифтинг лица су линије око образа које се још називају и џокер-образи", објаснио је др Најнстин.

Оно што пак глумица радо приказује, су третмани за негу коже, међу којима су бројне маске за лице. На тај начин вероватно жели да пошаље поруку да тајна њене младоликости лежи у редовној нези.

Са сличним спекулацијама недавно се суочила и Џенифер Лопез (51) која тврди да је њено младолико лице резултат непрекидне неге базиране на маслиновом уљу, док је јавност уверена да је за то ипак заслужан - ботокс.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи