Читај ми!

Анђелка Прпић: Ја сам неко ко носи енергију са собом

Премијера филма „Једини излаз“, заказана је за 10. фебруар у „Ушће“ шопинг центру. Главну улогу игра Анђелка Прпић, а у серији која се снима за РТС, „Радио Милева“, једна од улога припала је овој глумици.

Гостујући у Београдској хроници глумица Анђелка Прпић пожелела је срећу на премијери филма Једини излаз, са жељом да се све врати у регуларне токове живота.

„Премијера филма дешава се у Тржном центру 'Ушће'. Гледам по Инстаграму, као прозору у свет, колико има подршке", истакла је глумица.

Такође додаје, да по продаји карата за представу „Шта ме снађе", коју није играла од 9. марта 2020. године, види да су људи жељни да се нешто деси.

У филму Једини излаз, игра главну улогу и потпуно је другачија. Није Анђелка на коју смо навикли.

„У питању је жанр који је другачији од оног у коме сам радила, јер све што сам до сада радила су биле комедије.  У улози у филму, који је психолошки трилер, нема ништа духовито и смешно. У филму глуме Дана Максимовић, Љубомир Бандовић, који су поред мене, главни ликови у филму", рекла је глумица Анђелка Прпић.

Истиче, да јој је био изазов да стане раме уз раме са свим тим глумцима у филму, да се озбиљно припремала и са редитељем и са психијатрима, са којима је радила на улози, као и са писцем.

Анђелка припрема и серију за РТС, "Радио Милева", која се још увек снима, у којој глуме Олга Одановић, Никола Којо, Дара Џокић, Тихомир Станић, Бранимир Брстина и млађа екипа глумаца.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи