Читај ми!

Анђелина Џоли на насловној страни Вога

На насловној страни британског издања магазина „Вог“, за март месец, наћи ће се холивудска глумица Анђелина Џоли. Жена од акције и у послу и код куће, била је домаћин новинару часописа Едварду Енинфулу, који је посетио неуморну звезду на њеном имању у Лос Анђелесу.

Тема разговора са свестраном холивудском глумицом је најновији редитељски пројекат, неуморна борба за права жена и деце и нова књига коју пише.

Глумица живи са шесторо деце – Медоком, 19, Паком 16, Захаром 15, Шилос, 14 и дванаестогодишњим близанцима Вивиен и Кноком.

Смех, брбљање, храна, зечеви, пси, гуштери, политичка дебата, уважавање музике, импровизоване фризуре и зумирани састанци део су свакодневних активности.

Анђелина у интервјуу говори о својој деци и о томе како има наду да ће генерације које долазе направити промене у свету.

Истиче како су њена деца у години коју је обележио коронавирус, прошла кроз важне животне догађаје - неки су матурирали, други положили возачки испит.

„Те важне догађаје нисмо замишљали овако, нисам мислила да ће моја ћерка полагати возачки испит у заштитној опреми од коронавируса, као ни да ће мој син сазревати без забаве и дружења са пријатељима. Али све ово нас је ујединило на јединствен начин. Има нешто дивно у свему томе“, истакла је Анђелина Џоли.

Глумица говори о томе колико јој је породица важна, како је њен дом у Лос Анђелесу удаљен само пет минута од дома Бреда Пита, јер је желела да деца расту близу оца.

„Последњих неколико година донело је и добре и лоше ствари и све то није било лако. Али живот иде даље, концентрисана сам на породицу, која се опоравља од лоших ствари. Све то је као једно путовање. Срећна сам што се у својим четрдесетим осећам можда боље него у двадесетим“, напоменула је глумица.

Истиче да већ 20 година сарађује са УН бавећи се хуманитарним акцијама, поред филмске индустрије.

У остатку интервјуа глумица говори о 20. годишњици сарадње са УН-ом, хуманитарним акцијама, породици и послу у филмској индустрији.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи