Читај ми!

Мерилин Менсон остао без издавачке куће након оптужби за злостављање

Мерилин Менсон је остао без издавача и маркетиншке подршке актуелном албуму након што га је Еван Рејчел Вуд оптужила за злостављање.

„Лома виста рекордс" (Loma Vista Records), кућа која је издала последња два албума Мерилина Менсона (Heaven Upside Down, 2017. и We Are Chaos, у септембру 2020. године) избрисала је страницу уметника са веб-сајта и неће га промовисати у будућности, преноси портал Лед Бајбл.

„У светлу узнемирујућих навода Еван Рејчел Вуд и других жена које су Мерилина Менсона именовале за напасника, 'Лома виста' ће престати да даље промовише његов нови албум. Ова одлука ступа на снагу одмах", наводи се у изјави представника издавачке куће.

„Због ових забрињавајућих дешавања, такође смо одлучили да не сарађујемо са Менсоном ни на једном будућем пројекту", додаје се у изјави.

Америчка глумица, певачица и модел Еван Рејчел Вуд објавила је детаље о својој вези са певачем и оптужила га да ју је годину дана злостављао.

„Име мог напасника је Брајан Ворнер, који је познат у свету и као Мерилин Менсон. Почео је да ме припрема за потчињеност кад сам још била тинејџерка и годинама ме ужасно злостављао. Испран ми је мозак и манипулацијом су ме довели до тога да пристанем на потчињеност. Не живим више у страху од одмазде, клевета или уцена. Овде сам да бих разоткрила овог опасног човека и многе индустрије које су му то омогућиле, пре него што уништи још живота. Заједно сам са многим жртвама које више неће ћутати“, навела је Вудова у саопштењу.

Мансон негира оптужбе и у објави на Инстаграму истиче да су све његове интимне везе биле са особама које су добровољно улазиле у њих.

„Моја уметност и мој живот су дуго били магнет за контроверзу, али недавне тврдње о мени су ужасна извртања реалности“, написао је Менсон.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи