Читај ми!

Сви ће добити своје рукавице – поручује учитељица која је исплела рукавице за Бернија Сандерса

Учитељица у основној школи у Вермонту, Џен Елис, удружиће своје снаге са компанијом „Вермонт теди беар“ како би удовољила потражњи за чувеним рукавицама које је сенатор Берни Сандерс носио на инаугурацији председника Џоа Бајдена.

Учитељица Џен Елис исплела је чувене рукавице од рециклиране вуне које су покренуле лавину мимова на друштвеним мрежама због упечатљиве фотографије настале током инаугурације америчког председника. Пошто су све залихе продате готово за један дан, Елисова се сада удружује са компанијом „Вермонт теди беар“ како би удовољила све већој потражњи.

Део прихода од продаје ићи ће у корист добротворне организаије „Мејк а виш Вермонт“ (Make-A-Wish Vermont).

„Пресрећна сам, јер ја сама не могу да исплетем 18.000 пари рукавица“, навела је Еелисова број свих заинтересованих који су јој се јавили са жељом да купе рукавице. „Сви ће добити своје рукавице - сви!“.

Џен Елис поред свог посла учитељице има и додатни посао израде рукавица и чарапа од рециклиране вуне, а чувене рукавице са инаугурације поклонила је сенатору Сандерсу пре више година.

Још увек се не зна када ће прве рукавице доспети на тржиште, али заинтересовани могу да резервишу свој пар преко веб-сајта компаније.

Иначе „Вермонт теди бер“ се бави израдом плишаних медведа од чије продаје се прикупљао новац за хуманитарну организацију „Мејк а виш Вермонт“. Недавно им је ова хуманитарна организација обезбедила простор за рад по цени од један долар годишње, саопштио је Џејмс Хатавеј, председник и извршни директор организације.

„Веома смо захвални 'Теди беру', Џен и, наравно, Бернију што је тако Берни“, каже Хатавеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи