Читај ми!

Порно звезда тврди да у секс индустрији сви страхују од нове потпредседнице САД

Мада су многе демократе и даље заузете слављем због избора Џоа Бајдена за америчког председника, порно звезда Шери Девил страхује од политике изабране потпредседнице Камале Харис и њеног става према овој индустрији који је показала у досадашњем политичком деловању.

У веома оштро интонираном чланку који је објављен на порталу Дејли бист, филмска звезда филмова за одрасле, Шери Девил, доказује зашто су многи у порно индустрији забринути због избора Камале Харис за подпредседницу Сједињених Држава, тврдећи да ће због ње Бела кућа постати „животни непријатељ сексуалних радница“, како преноси Раша тудеј.

Порно звезде од Харисове страхују још од времена када је она била окружни тужилац у Сан Франциску од 2004. до 2011. године.

Девилова оптужује Камалу Харис да је директно одговорна што је оспорила иницијативу да се у Сан Франциску легализује проституција и да је прогањала власнике интернет страница са огласима за ову врсту услуга. Додаје да је исту политику наставила да спроводи и када је изабрана у Сенат, а последица тога је да свако ко објави оглас за пружање сексуалних услуга на интернету, може да заврши у затвору.

„У име заштите права жена, Камала Харис ће гурнути сексуалне радинце назад у опасну криминалну зону“, каже порно звезда о „крсташком рату“ који води будућа потпредседница.

Поред тога, Девилова објашњава да се запослени у порно индустрији плаше и чињенице да су банке, власници Виза и Мастеркард платних картица, уложиле огромна средства у Бајденов политички успон. Ове банке су „највећи противници нашег сектора“ јер одлучују о томе који порнографски садржаји могу да буду објављени.

„Јако мало Американаца схвата да у ствари Виза и Мастеркард диктирају њихов укус за порнографске садржаје“, истиче Шери. „На пример, морам веома детањно да опишем садржај својих легалних видео снимака за одрасле, јер компаније које издају кредитне картице намећу јако строга правила. И мада снимам само легалне видео записе који одговарају важећим прописима, ове компаније задржавају право да саме доносе своја правила“.

Ситуацију компликује и политика „Фејсбука“ који је почео да цензурише легалне садржаје. Девил тврди да звери из Силицијумске долине држе монопол у овом царству, а долазећа Бајденова администрација има веома дубоке везе са компанијом у власништву Марка Закерберга, укључујући и чињеницу да су тамо запослени многи бивши лобисти и страначки функционери.

„То је обесхрабрујуће, јер 'Фејсбук' је гори од кабловских оператера. Они контролишу оно што можемо да гледамо. Они имају монопол. То је застрађујуће. То нико не зна боље од сексуалних радника које 'Фејсбук' упорно цензурише“, додаје Девилова.

„Сексуални радници подржавају покушај Министарства правде да разбије 'Фејсбук', али с обзиром на везе Харисове и Бајдена са њима, плашим се да ће ове напори бити обустављени“.

Снажан протест и упозоравајући поклич који је упутила Шери Девил долази у кључном тренутку за порно сектор, с обзиром на то да је лидер у овој области, портал „Порнхаб“, прошлог месеца био приморан да уклони 10 милиона видео снимака са своје веб локације, после медијских извештаја да је платформа „заражена“ видео записима злостављања деце и силовањима.

Овај потез је пре свега предузет како би се удовољило компанијама које се баве кредитним картицама, јер су Виза и Мастеркард после ових извештаја, обуставиле обраду захтева за плаћање за веб локацију порнографског гиганта.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи