Читај ми!

Ентони Хопкинс 45 година без алкохола: Најбоља година је пред нама

Пред сам крај 1975. године, глумачка легенда Ентони Хопкинс ишчупао се из канџи алкохола. Четири и по деценије касније поручује нам да никада не одустајемо од борбе и да ће година пред нама бити најбоља.

„Нова година долази. Ово је била тешка година, пуна бола и туге за многе људе. На данашњи дан пре 45 година, нешто ме је тргло са пута ка пропасти јер сам се убијао пијући алкохол. Јавила ми се мисао – желиш ли да живиш или да умреш?", рекао је прослављени глумац у видео-поруци на Твитеру.

Сам себи одговорио је пре много година да бира живот и, како каже, олакшање је дошло, а његов живот је од тада био фантастичан.

„Данас је оно сутра због којег сте толико бринули јуче. Не одустајте, само наставите да се борите. Будите храбри и моћне силе притећи ће вам у помоћ!“, нагласио је Хопкинс, пожелео свима срећну Нову годину и поручио нам да ће ово бити најбоља година.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи