Читај ми!

Сатирично обраћање британске краљице: Хари и Меган више воле Канађане од мене

Сваке године Би-Би-Си емитује традиционално божићно обраћање краљице Елизабете Друге. Пошто је ово 2020. година, све мора да буде другачије, па је „Канал 4“ искористио прилику да емитује сопствену сатиричну верзију краљичиног говора.

Глумица Дебра Стивенсон побринула се да фантастично отелотвори британску краљицу и мирно и достојанствено пожели Божић свим становницима Острва, али уз посебан говор.

Опажајући да су многи Британци који су се суочили са недостатком папира коначно могли да стекну утисак како је имати тешкоће на „трону“, Стивенсонова у улози краљице се осврнула и на одлазак Харија и Меган.

„Многе од нас је кроз ово тешко време одржала породица. Због тога ме је и растужио одлазак Харија и Меган. Мало ствари је толико болно као када вам неко каже да му је од вас драже друштво Канађана“, каже Дебра Стивенсон.

Успутно помињући и скандал принца Ендрјуа и његово познанство са педофилом Џефријем Епстином, глумица је истакла и да је 2020. била година хероја, попут храбрих медицинских радника, који су били приморани да предузимају многе ризике, попут лечења Бориса Џонсона.

Ако је неко до овог тренутка и помислио да се можда ради о аутентичном обраћању Елизабете Друге, све сумње су потврђене када се Дебра Стивенсон у улози краљице похвалила коришћењем Тик-Тока и својим новим плесним покретима.

Ово је моћан подсетник да више не можемо да верујемо својим очима, описао је представник Канала 4 за Гардијан сатиричну обраду традиционалног обраћања британске краљице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи