Читај ми!

Кристофер Вокен и даље у аналогном свету – нема рачунар ни мобилни телефон

Можда ће некоме деловати чудно, али Кристофер Вокен је признао да никада није поседовао компјутер и мобилни телефон. Никада није послао СМС или мејл.

Током онлајн гостовања у емисији The Late Show поводом представљања филма Wild Mountain Thyme, водитељу Стивену Колберу прослављени глумац је признао да је неко морао да му намести апликацију Зум, али и да донесе опрему.

„Морали су да ми наместе све јер немам ни мобилни телефон ни компјутер“, рекао је Кристофер Вокен.

Коментаришући разлоге за то, глумачка легенда истакла је да технологију не избегава због моралних одлука: „Само сам прекасно дошао до технологије. Мислим да сам баш у том добу када је све то прошло поред мене“. 

Вокен је навео и да се никада није занимао за технолошке новитете јер би му, како је рекао, било чудно да било који десетогодишњак буде бољи у томе од њега.

Говорећи о мобилним телефонима, 77-годишњи Американац упоредио их је са сатовима јер „кад год ти затребају, неко их има“.

Вокен открива да никада није послао ни имејл, СМС поруку нити користио Твитер.

„Некада ми на снимању дају мобилни телефон, али то је само да би могли да ме пронађу. То је попут огрлице са одашиљачем. Ако желим да користим телефон, неко мора да позове особу уместо мене па да ми да телефон“, испричао је глумац.      

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи