Читај ми!

Гвен Стефани открила да пати од дислексије

Певачица Гвен Стефани (51) која има троје деце, изјавила је да је сазнала да има дислексију тек пошто су тешкоће са читањем и писањем откривене код њених наследника.

Музичка звезда је признала да сада схвата да је тај поремећај имао огроман ефекат на њено самопоуздање током ране каријере, и да се несвесно борила с њим током школских дана. 

„Свима се некада нешто деси на необичан начин, а ово је мој случај. Сада осећам да су многи проблеми које сам имала раније, па и одлуке које сам доносила у прошлости, били последица дислексије, све је то генетски", рекла је Гвен.

Певачица је додала да деца са дислексијом данас имају начине да се успешно изборе са тим проблемом, и присетила се да је имала проблема током образовања.

„Данас деца имају невероватне учитеље и школе, и не морају да се стиде због тога. Једноставно схвате да је реч о томе да њихов мозак функционише на другачији начин", додала је.

„Била сам добра девојка. Нисам радила лоше ствари. Било ми је заиста тешко да функционишем у школи, и да све разумем. Мој мозак је другачије функционисао, а то вероватно треба схватити као дар који други људи немају", закључила је Гвен Стефани.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи