Читај ми!

Лени Клум – Ново лице на насловној страни „Вога“

На насловној страни модног часописа „Вог“ су славна немачка манекенка Хајди Клум и њена шеснаестогодишња ћерка Лени.

За свет манекенства одлучиле су се Каја Гербер, ћерка Синди Крафорд, Лила-Грејс, ћерка Кејт Мос, а сада им се придружила и Лени, ћерка Хајди Клум.

„Било је само питање времена кад ћу ући у свет манекенства. Прву понуду сам добила са само 12 година и то од бренда чију одећу волим да носим. Молила сам маму да ми дозволи, али није било шансе. Сада схватам да би то било превише рано“, признаје Лени Клум.

Гостујући у емисији Америка има талента, Хајди Клум се нашалила и рекла како њена шеснаестогодишња ћерка жели да се бави манекенством. После пар дана стигла је понуда за насловну страну часописа Вог.

„Сада је довољно одрасла. До сада сам мислила да је превише млада“, каже светски познати модел.

Лепа тинејџерка личи на маму и плени својом лепотом, неки су од коментара у јавности.

„Тако сам поносан на тебе. И то не само зато што си изабрала овај пут. Знам да ће, без обзира којим путем кренеш, то бити твој пут. Увек тачно знаш шта желиш и шта не желиш. Ти ниси мини-ја. И срећна сам што сада можеш да покажеш ко си ТИ...

Знам да бити моја ћерка није увек лако. Никада ниси имала прилику да одрасташ „нормално“. Али шта је у ствари нормално?“, пита се славна мајка у својој објави на Инстаграму.

„Сигурна сам да те тек чекају узбудљиве ствари. Вог је најбољи начин да започнеш каријеру о којој машташ. Па чак и ако ми је мало тешко да те пустим у овај свет, трудићу се да будеш срећна и да ти се снови остваре. Поносна сам што сам ти мама“, поручује Хајди својој ћерки.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи