Читај ми!

Мајкл Б. Џордан најсексепилнији мушкарац 2020. године

Магазин „Пипл“ је за најсексепилнијег живог мушкарца 2020. године прогласио глумца Мајкла Бакари Џордана.

Мајкл Б. Џордан познат по својим запаженим улогама у филмовима Станица Фрутвејл, Крид и Црни пантер проглашен је у уторак увече за овогодишњег победника избора магазина Пипл за најсексепилнијег живог мушкарца у Еј-Би-Сијевом шоу програму „Џими Кимел уживо“.

Џордан је за магазин Пипл који ће изаћи у петак рекао да му је ово велика част и задовољство.

„Знате, сви су ме задиркивали, као 'Мајк, ово је једина ствар коју вероватно никада нећеш освојити“, признаје. „Али добар је осећај бити члан овог клуба“.

У овом клубу најсексепилнијих мушкараца су се последњих година нашли и Џон Леџенд, Двејн Џонсон, Крис Хемсворт, Идрис Елба, Адам Левин, Ченинг Тејтум и Дејвид Бекам.

Тридесетрогодишњи Џордан наводи и да су жене у његовој породици „врло поносне на ову његову титулу“ и захваљује се целој породици на свој подршци коју су му пружали у досадашњој каријери.

„Док ми је бака била жива, она је скупљала све исечке из новина, а онда је то чувала моја мајка и све тетке су читале“, додаје глумац. „За ово ће сигурно одвојити неко посебно место“.

Џорданов стални успон кренуо је још од улога у телевизијским серијама Најбољи тим и Доушници. На филму је заблистао као полицајац у Станици Фрутвејл, затим као боксер Адонис Џонсон Крид у наставцима Крид: Рађање легенде и Крид 2, а све то крунисао улогом Ерика Килмонгера Стивенса у блокбастеру Црни пантер.

Упоредо са глумачким подухватима Џордан је иза кулиса Холивуда заговарао бројне промене. Покренуо је сопствену продукцијску компанију која је међу првима прихватила инвалидног јахача и обећала да ће подстицати инклузију како у глумачкој, тако и продукционој филмској екипи.

Био је изузетно активан у покрету „Црни животи су важни“ и залагао се за правовремену регистрацију гласача за овогодишње председничке изборе.

„Мислим да за све постоји време и место“, напомиње Џордан. „Бирао сам тренутке како бих имао највећи утицај. Сви можемо да предузмемо неке акције – велике или мале – како бисмо помогли у стварању промене коју желимо да видимо“.

Нада се да ће за десет година више режирати и продуцирати него што ће глумити у филмовима.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи